Template:2007POTY/mk

From The FunKey Wiki

Втор годишен избор за слика на годината на Ризницата

(Подготовки· (Преводи· Разговори · Организационен одбор · Прашања / Помош

Вовед и датуми · Гласање · I рунда: Галерии · II рунда: Финалисти · Резултати · Преземање

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{2007POTY}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2007POTY}} instead!