Template:2008POTY/mk

From The FunKey Wiki

Трет годишен избор за слика на годината на Ризницата

(Подготовки· (Преводи· (Разговори· Организационен одбор · (Прашања / Помош)

Вовед и датуми · Гласање · I рунда: Галерии · II рунда: Финалисти · Резултати · Преземање

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{2008POTY}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2008POTY}} instead!