Template:2009POTY/mk

From The FunKey Wiki

Четврт годишен конкурс за Слика на годината на Ризницата

(Подготовки· (Преводи· (Разговори· Организациона комисија · (Проблеми / Помош)

Вовед и датуми · Гласање · I рунда: Галерии · II рунда: Финалисти · Резултати · Преземи

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{2009POTY}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2009POTY}} instead!