Template:IMOcat/mk

From The FunKey Wiki
IMO info
IMO info
Информации за пловилото ќе најдете на [[:Category:IMO {{{1}}}|IMO {{{1}}}]].
Со текот на времето еден брод може да го промени името и државата на знамето, но IMO-бројот останува ист низ целиот животен век на трупот. Затоа бродовите најдобро се распознаваат по нивниот IMO-број.
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{IMOcat}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{IMOcat}} instead!